Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld ei op een glaasje recept
Gevuld ei op een glaasje recept

Gevuld ei op een glaasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eitjes 10 minuten. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en halveer ze in de lengte. Haal de dooiers eruit. Prak de eidooiers fijn met de creme fraiche, roer er de fijngesneden dille door en breng op smaak met zout (grof) en peper (versgemalen). Vul de halve eitjes met het mengsel. Leg de halve eitjes elk op een glaasje wodka. Garneer met een plukje dille en peper (versgemalen) naar smaak. In plaats van wodka kun je ook limesap gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld ei op een glaasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven