Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Frisse meloenbolletjes met parmaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de meloen doormidden en verwijder de zaden met een lepel.
Steek met een limoenboor (parisienneboor) zoveel mgelijk bolletjes uit het vruchtvlees van de meloen. Doe de bolletjes in een kom.
Snijd de helft van de muntblaadjes in dunne reepjes en meng ze door de meloenbolletjes.
Klop met een garde in een kommetje de azijn, mosterd en honing glad.
Schep er al kloppend de olie in een dunne straal bij zodat een gebonden dressing ontstaat.
Breng de dressing op smaak met wat zout en peper.
Vedeel de parmaham in harmonicavorm op de borden.
Schep er de meloenbolletjes met munt tegen aan en lepel de dressing erover. Garneer met de rest van de munt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frisse meloenbolletjes met parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven