Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipsalade met noten en rozijnen recept
Kipsalade met noten en rozijnen recept

Kipsalade met noten en rozijnen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilets in stukjes. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en roerbak de stukjes kip rondom bruin. Bestrooi ze met zout en peper en bak ze in ca. 6 minuten zachtjes gaar. Laat de stukjes kip afkoelen. Was de komkommer, snijd hem in de lengte door en schraap met een meloenlepel de zaadjes eruit. Snijd de helften in kleine blokjes. Betrooi de blokjes met wat zout en laat ca. 30 minuten in een vergiet uitlekken. Dep ze dan droog met keukenpapier Verwarm 1 eetlepel olie in een koekepan en roerbak de noten, op een matig hoog vuur bruin. Laat ze op keukenpapier afkoelen Roer de ingrediŽnten voor de dressing door elkaar en breng de dressing pittig op smaak met zout en peper. Schep de ingrediŽnten voor de salade door elkaar en meng de dressing erdoor. Verdeel de salade over de borden en garneer eventueel met tomaat. Lekker met stokbrood en kruidenboter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipsalade met noten en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven