Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carpaccio met knoflook, veldsla en geraspte Parmezaanse kaas recept
Carpaccio met knoflook, veldsla en geraspte Parmezaanse kaas recept

Carpaccio met knoflook, veldsla en geraspte Parmezaanse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de knoflook door midden en wrijf een schaal ermee in. Knijp de citroenen erboven uit. Voeg de olijfolie toe en brang het op smaak met zout. Laat het geheel 15 minuten staan. Verwijder de worteltjes van de veldsla en verdeel het over 4 bordjes. Leg de plakken carpaccio in een cirkel over de sla en schenk de dressing erover. Bestrooi het gerecht met de geraspte kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit carpaccio met knoflook, veldsla en geraspte parmezaanse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven