Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde rosbiefrolletjes recept
Gevulde rosbiefrolletjes recept

Gevulde rosbiefrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prak de zucchini en avocado helemaal fijn. Meng er de ui, chilipoeder, olie, azijn en zout door. Schep 1 eetlepel van deze saus op elke plak rosbief en rol die op. Bind om ieder rolletje een touwtje. Bedek een schotel met slablaadjes en schik er de rosbiefrolletjes omheen,als spaken in een wiel. Snijd de eieren in de lengte doormidden. Verwijder de dooiers en druk ze door een zeef. Doe de gezeefde dooiers met een lepel in het midden van de schotel. Snijd het eiwit in lange dunne reepjes en leg die op de rosbiefrolletjes. Garneer ze met roosjes radijs en serveer de rest van de saus afzonderlijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde rosbiefrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven