Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandse garnalentorentjes recept
Hollandse garnalentorentjes recept

Hollandse garnalentorentjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de tomaten in kokend water. Spoel ze af onder de koude kraan. Schil en halveer ze, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng de mayonaise met de mosterd. Vet 4 kleine gladde vormpjes in met olie. Voeg de garnalen aan de mayonaise-mosterdmengsel toe samen met de tomatenblokjes en de bieslook. Vul de vormpjes met dit mengsel en laat ze tot gebruik in de koelkast staan. Garneer 4 bordjes met de sla en keer de vormpjes om op de bordjes en laat de garnalentorentjes er voorzichtig opglijden. Garneer met de sprietjes bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hollandse garnalentorentjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven