Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwhapjes recept
Kabeljauwhapjes recept

Kabeljauwhapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de vis in een grote pan met koud water en breng het langzaam aan de kook. Kook de kabeljauw zonder deksel in 20 minuten gaar, giet het af, verwijder de graten en prak het visvlees fijn. Pel de knoflook en snipper hem fijn. Verhit in een koekenpan de olijfolie en fruit de knoflook met vis al roerend 2 minuten. Voeg op laag vuur de bloem toe en beetje bij beetje het citroensap. Voeg dan al roerend de melk toe en kook het geheel tot het dik wordt. Pureer het mengsel tot een gladde massa. Verdeel het mengsel over 6 kleine bakjes en laat het afgedekt in de ijskast stevig worden. Garneer de bakjes met dille en plakjes citroen. Serveer de bakjes op een bord met daarnaast enkele toastjes.

Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwhapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven