Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peultjes-worteltjessalade recept
Peultjes-worteltjessalade recept

Peultjes-worteltjessalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de worteltjes en peultjes schoon en snijd ze in flinter dunne reepjes. Pers de citroen uit. Klop een dressing van het citroensap, mosterd, honing en olijfolie. Breng de dressing op smaak met zout. Breng in een pan een laagje water aan de kook en stoom de worteltjes met de deksel op de pan 5 minuten. Voeg de peultjes toe en stoom ze 4 minuten mee. Schep de helft van de dressing door de veldsla en verdeel de sla over 2 bordjes. Meng de rest van de dressing door de groentesalade en schep het mengsel op de sla.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit peultjes-worteltjessalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven