Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rookvleescarpaccio met veldsla en tuinkers recept
Rookvleescarpaccio met veldsla en tuinkers recept

Rookvleescarpaccio met veldsla en tuinkers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de worteltjes van de veldsla en snijd ze kleiner. Knip de tuinkers eraf. Meng de azijn met olijfolie, mosterd en zout tot een dressing. Verdeel de sla met rookvlees over 4 bordjes. Besprenkel het gerecht met de dressing en garneer met tuinkers.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rookvleescarpaccio met veldsla en tuinkers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven