Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Savooiekool salade recept
Savooiekool salade recept

Savooiekool salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kool in dunne slierten. Snijd de rosbief in reepjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Meng in een kommetje de olijfolie met citroensap tot een dressing. Verdeel de koolslierten over 4 bordjes en besprenkel het met de dressing. Rol de reepjes rosbief op en leg ze over de kool. Besprenkel de rolletjes met ketjap. Bestrooi het gerecht met de bosuitjes en bieslook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit savooiekool salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven