Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Slarolletjes recept
Slarolletjes recept

Slarolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de garnalen en 2 eetlepels knoflooksaus in een kom en roer dit goed door elkaar zodat de garnalen allemaal licht bedekt zijn met de knoflooksaus. Snijd de grapefruit in kleine blokjes. Leg vervolgens een slablaadje op een bordje en doe daar wat van het garnalenmengsel in. Leg er vervolgens een paar stukjes grapefruit op en doe er een beetje whisky overheen. Rol dan het slablad dicht. Doe nog een slablad om het rolletje om het wat steviger te maken en steek er een prikker doorheen en garneer met peterselie. Zo heb je een lekker voorgerechtje of een gezonde snack.

Allergenen Informatie

Voor dit slarolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven