Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omelettaart met feta recept
Omelettaart met feta recept

Omelettaart met feta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de tomaatjes in een braadslede, bestrooi ze met zout, peper en tijm en sprenkel er 1 eetlepel olijfolie over. Bak de tomaatjes ca. 10 minuten in een oven op 210 graden C. Verhit een 1/2 eetlepel olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Klop de eieren met zout en peper enkele slagen met de vork door elkaar. Bak van het eimengsel 4 dunne omeletjes. Laat de omeletjes niet te gaar worden. Stapel ze op elkaar en leg tussen elke laag wat feta. Bestrooi met bieslook en serveer met de tomaatjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit omelettaart met feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven