Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Osseworst met lif lafjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het stokbrood in sneedjes en smeer deze in met wat olijfolie.
Bak deze onder de grill of in een koekepan mooi goudbruin.
Snijd de augurkjes, de uitjes, de paprika en de peterselie heel fijn. Snijd de worstjes in mooie plakken.
Doe de mostermayonaise in een mooi klein potje (zie hiervoor mijn recept).
Dan het bordje opmaken. Schik de plakjes worst dakpans gewijs in een halve circel op het bord. Maak van de gesneden groentes kleine hoopjes en schik die mooi op het bordje. Zet in het midden van het bordje het kleine schaaltje met mayonaise. Doe de sneedjes stokbrood in een apart schaaltje of serveer 2 sneedjes op het bordje waar het gerecht op ligt.

Serveersuggesties

Je kunt voor ieder persoon een apart bordje maken zoals boven omschreven, maar het is ook leuk om 1 groot bord te maken en deze op tafel te zetten. Serveer dan een schaal met brood en een schaal met mayonaise los op tafel. Dit is heerlijk als soort van amuzehapje of als voorgerechtje bij de borrel. Het is de kunst om er een mooi schilderijtje van te maken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit osseworst met lif lafjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven