Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pestobakjes met ei en tomaatjes recept
Pestobakjes met ei en tomaatjes recept

Pestobakjes met ei en tomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden C. Laat de bladerdeegvelletjes ondooien. Halveer de kerstomaatjes en snijd de hardgekookte eieren in dikke plakken. Smeer op elke deeglap circa 1 eetlepel pesto. Doe dit met de bolle kant van een lepel en wrijf het goed in, maar laat ongeveer 2 cm van de rand vrij. Verdeel over de pesto op elk vel 4 halve kerstomaatjes, plakken hardgekookt ei, olijvenplakjes en wat blokjes ham of bacon. Bestrooi met peper en zout en geraspte kaas. Klop het ei los en kwast daarmee de randen in van de deeglapen. Zet ze in een bakplaat bekleed met bakpapier en dan in de oven circa 15 minuten tot de bakjes goudbruin zijn en de kaas gesmolten.

Serveersuggesties

Ook lekker met mozzarellaplakken op de pesto.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pestobakjes met ei en tomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven