Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fusillisalade met salami en paprika recept
Fusillisalade met salami en paprika recept

Fusillisalade met salami en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de fusilli volgens aanwijzing verpakking en laat lauwwarm afkoelen
Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine stukjes.
Snijd de salami in kleine stukjes.
Was de lente-ui en snijd in kleine ringetjes.
Pel de knoflook en hak hem fijn of gebruik de knoflookpers.
Hussel dit allemaal door de fusilli.
Voeg de mayonaise toe, begin met een paar eetlepels (de fusilli mag niet gaan plakken dus even in de gaten houden als je meer mayonaise toevoegt). Breng op smaak met zout en peper en laat het geheel goed afkoelen.
Het allerbeste is, om het een dag van te voren klaar te maken zodat de smaken goed in kunnen trekken

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fusillisalade met salami en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven