Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde tongfilet met kerstomaatjes en dragon recept
Gefrituurde tongfilet met kerstomaatjes en dragon recept

Gefrituurde tongfilet met kerstomaatjes en dragon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alle ingredienten voor de dressing kloppen. Vis met citroensap besprenkelen. Sla op de borden schikken, tomaat en lente uitje erover verdelen. Dressing erover schenken en garneren met takje dragon en een schijfje citroen. Vis droogdeppen en door de bloem wentelen. Frituur olie verhitten op 180 graden C. en de stukjes vis ca. 3 min. frituren. Over de salade verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gefrituurde tongfilet met kerstomaatjes en dragon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven