Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Home-made huzarensalade recept
Home-made huzarensalade recept

Home-made huzarensalade


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kook de krieltjes (halveer de grotere) in 12.5 minuten gaar, giet af en laat goed droog stomen en koud worden.
Kook de doperwtjes beetgaar.
Snijd de appel en de bosuitjes in kleine stukjes
Maak een dressing van de mayo en de kwark en breng deze op smaak met zout en peper.
Meng nu in een grote kom de afgekoelde aardappels en doperwtjes met de hamblokjes, de appel, de bosui, de augurkjes (kleingesneden) of de zilveruitjes en de dressing.
Meng alles goed door elkaar. Zet de kom nog minimaal 1 uur in de koelkast. Zodat de smaken goed kunnen intrekken. Kook ondertussen de eitjes en halveer eventueel de tomaatjes voor de opmaak.

Allergenen Informatie

Voor dit home-made huzarensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven