Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kindersalade recept
Kindersalade recept

Kindersalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


De sinaasappel niet pellen, maar de schil tot en met de huid van de partjes afsnijden. Het vruchtvlees van de partjes langs de schotjes uitsnijden en doormidden knippen. De augurk-kwarten overdwars in stukjes knippen van 5 mm. De augurk en de sinaasappel in een salade-kom doen en dan de honing toevoegen. Boven de kom het restant van de sinaasappel uitknijpen, het geheel goed doorroeren en een kwartier laten intrekken. Was de ijsbergslabladen en knip ze in stukjes van 15 x 15 mm. De radijzen in flinterdunne (1 mm) plakjes snijden en samen met de sla-blaadjes in de kom doen. Goed doorroeren en daarna het vocht afgieten. De plakjes radijs kunnen ook vervangen worden door in kwarten geknipte kers-tomaatjes. Echt kindvriendelijk, want bedacht door mijn kleindochter Amber van elf.

Allergenen Informatie

Voor dit kindersalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven