Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaronisalade met salami en paprika recept
Macaronisalade met salami en paprika recept

Macaronisalade met salami en paprika


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kook de macaroni volgens aanwijzing verpakking en laat lauwwarm afkoelen.
Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine stukjes
Snijd de salami in kleine stukjes. Hussel dit allemaal door de macaroni en vergeet de knoflook niet!
Voeg de mayonaise toe, begin met een paar eetlepels, de macaroni mag niet gaan plakken, dus even in de gaten houden als je meer mayonaise toevoegt. Breng eventueel op smaak met zout en peper, en laat het geheel goed afkoelen (je kan het prima een dag van te voren klaarmaken, zo kunnen de smaken goed intrekken).

Serveersuggesties

Knoflook kan eventueel ook achterwege blijven (in de salami zit ook knoflook). Je kunt het recept makkelijk verdubbelen, gebruik dan 6 paprika's, 6 knoflookteentjes, ca. 500-600 gram salami, 750-800 gram macaroni en wat meer mayonaise.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaronisalade met salami en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven