Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mesclun et fromage de chèvre au bacon recept
Mesclun et fromage de chèvre au bacon recept

Mesclun et fromage de chèvre au bacon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en droog de mesclun. Snijd de appel in blokjes. Meng de twee azijnsoorten, de jus d'orange en de mosterd. Voeg de olie toe en breng de dressing op smaak. Verdeel de sla over 4 kleine schaaltjes. Snijd de kaas in 16 kleine stukjes en omwikkel elk stukje met bacon. Braad ze aan in een anti aanbakpan (alle kanten). Leg op de sla in elk schaaltje 4 omwikkelde kaasjes, strooi de appelblokjes er over en besprenkel het geheel met de vinaigrette. Verdeel de hazelnoten in grove stukjes en strooi die over de salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mesclun et fromage de chèvre au bacon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven