Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snijbonen-tomatensalade recept
Snijbonen-tomatensalade recept

Snijbonen-tomatensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de bonen en snipper ze. Kook de bonen ca. 10 minuten in water met zout en het deksel op de pan. Pel de uien en snijd in dunne ringen. Was de tomaten en halveer ze. Meng de azijn, zout, peper en suiker. Klop de olie erdoorheen. Meng ze met de tomaten, de uien en de marinade. Laat de salade minstens 1 uur marineren. Pluk de basilicum van de takjes en meng hem door de salade. Breng nogmaals op smaak.

Allergenen Informatie

Voor dit snijbonen-tomatensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven