Stokbroodsalade met komkommer

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd het in stukken van 3 x 3 cm en leg ze in een slakom.
  2. Besprenkel ze met iets water en meng het met elkaar.
  3. Laat het brood 1/2 uur intrekken.
  4. Schil de , verwijder de zaadjes en snijd hem in stukjes.
  5. Snijd de tomaten in stukjes.
  6. Snijd de in maantjes.
  7. Snijd de in ringetjes.
  8. Verwijder de zaadjes van de 's en snijd ze fijn.
  9. Meng de tomaten, , , , , met de broodstukjes.
  10. Meng de de knoflook en voeg het toe aan het broodmengsel.
  11. Zet de salade afgedekt 1 uur in de ijskast om op smaak te komen.
  12. Voeg vlak voor het serveren de met toe en meng het goed door elkaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
212 kcal
10%848 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%140 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stokbroodsalade met komkommer