Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Toscaanse meloensalade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de sla, droog ze en doe ze in een kom. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan zodat ze goudbruin zijn.
Snijd de plakjes ham in kleine stukjes
Halveer de meloen, verwijder de pitten, schil de vrucht en verdeel in blokjes.
Was de basilicum en schud droog.
Meng de ingredienten voor de dressing.
Leg de meloen en de ham op de sla.
Verdeel kersttomaten, de pijnboompitten en zwarte olijven erover.
Druppel de dressing erover, je kunt nu alles mengen, maar ook zo serveren. Garneer met de basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toscaanse meloensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Toscaanse meloensalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Met walnoten is het ook lekker in plaats van pijnboompitten en ook dat het goed smaakt met tomaten.
    Ismay gaf dit recept op 21 augustus 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven