Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkoolsoep met Goudse kaas recept
Bloemkoolsoep met Goudse kaas recept

Bloemkoolsoep met Goudse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de ui fijn en fruit deze in een beetje margarine. Hak ondertussen de bloemkool fijn en voeg die als de uien glazig zijn toe. Voeg de bouillon toe en laat het koken tot de bloemkool gaar is (dit is afhanelijk van de grote van de stukjes), met een deksel op de pan natuurlijk. Zodra de bloemkool gaar is de pan van het vuur nemen en de stukjes kaas en een scheutje room toevoegen en met de staafmixer tot een gladde soep maken. Op smaak brengen met peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkoolsoep met goudse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bloemkoolsoep met Goudse kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Super lekker met feta & versgehakte peterselie als garnituur.
    Yana de Beer gaf dit recept op 11 november 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven