Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bospaddestoelensoep met witte port recept
Bospaddestoelensoep met witte port recept

Bospaddestoelensoep met witte port


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de worteltjes in plakjes. Snijd de paddestoelen in plakjes. Breng de bouillon met port in een soeppan aan de kook en kook de bouillon op hoog vuur in tot 1 liter. Verhit de boter in een koekenpan en bak de wortelplakjes 5 minuten. Voeg de paddestoelen toe en bak het geheel al roerend tot ze bruin woorden. Voeg het paddestoelenmengsel toe aan de bouillon en breng het geheel aan de kook. Breng de soep op smaak met zout. Voeg de peterselie toe en verdeel de soep over 4 diepe borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bospaddestoelensoep met witte port recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven