Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griekse vleessoep recept
Griekse vleessoep recept

Griekse vleessoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe 1 liter water in een pan met het soepbot. Als het water warm is, voeg dan de runderpoulet toe, breng aan de kook en laat dit tenminste 1 uur zachtjes doorkoken. Snijd de uien, bospeen en bleekselderij. Knip de peterselie en de selderij. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Filter de bouillon in een andere pan. Maak de soeppan schoon en doe er 3 eetlepels olijfolie in. Fruit hierin de groenten (niet de aardappel). Doe het fijngesneden vlees erbij en fruit even mee. Voeg de bouillon en peper en zout toe. Laat de soep nog 15 minuten zachtjes koken. Voeg de aardappelblokjes toe, breng weer aan de kook en laat nog 15 minuten zachtjes koken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit griekse vleessoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven