Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentesoep recept
Groentesoep recept

Groentesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 1,5 liter water aan de kook. Laat tijdens het aan de kook brengen van het water het boullionblokje in het water oplossen. Voeg na het oplossen( boullionwater is dan geel/bruin) de smaakmaker toe. Roer de smaakmaker gedurende 20-30 seconden door. Voeg 100 gram soepgroente toe en roer dit. Voeg weer 100 gram groente toe en roer dit weer. Voeg nu de laatste 50 gram + de soepballetjes toe en roer de soep gedurende 1.5 minuten. Zet de pit op een zachter niveau en laat de soep nog 30 seconden in de pan. Serveer de soep.

Serveersuggesties

Voor vegetariers kunnen de soepballetjes weggelaten worden. Er kan eventueel extra vermicelli worden toegevoegd. .

Allergenen Informatie

Voor dit groentesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven