Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwsoep met haricots verts recept
Kabeljauwsoep met haricots verts recept

Kabeljauwsoep met haricots verts


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een soeppan 500 mililiter water aan de kook. Voeg het bouillonblokje met ketjap toe en laat het afgedekt zachtjes 10 minuten trekken. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de worteltjes in plakjes. Snijd de kabeljauwfilet in stukjes. Voeg de haricot verts met worteltjes, bosuitjes en kabeljauw toe. Breng het geheel aan de kook en laat het afgedekt op laag vuur in 10 minuten gaar pruttelen. Verdeel de soep over 4 diepe borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwsoep met haricots verts recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven