Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saint-Germainsoep recept
Saint-Germainsoep recept

Saint-Germainsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de bouillon aan de kook. Verhit de olie met de helft van de boter en laat daarin de gewassen en fijngesneden slablaadjes en de gehakte uien slinken. Draai het vuur lager, voeg de erwten toe en laat deze al roerend 5 minuten meestoven. Overgiet het met de hete bouillon en breng alles aan de kook. Temper het vuur en laat de soep pruttelen tot de groenten gaar zijn, ongeveer 20 minuten. Draai ze door een roerzeef of pureer met de staafmixer. Neem na enkele minuten de kookpan van het vuur en bind de soep met de in de room losgeklopte eierdooier. Kruid met peper en zout. Garneer de soep met de kervel en dien onmiddellijk op.

Allergenen Informatie

Voor dit saint-germainsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven