Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sopi di pampoena (pompoensoep) recept
Sopi di pampoena (pompoensoep) recept

Sopi di pampoena (pompoensoep)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pompoen dik schillen en het zachtste binnenste en pitten verwijderen. In stukjes snijden. In pan doen. 1 liter water pompoen, bouillontablet, laurierblaadjes en thijm met deksel op pan 20 minuten laten koken. Instussen pekelvlees in stukjes snijden. Boven andere pan de soep door een zeef wrijven en pekelvlees toevoegen. Nog 10 minuten zachtjes koken. Op smaak brengen met zout en peper en nootmuskaat.

Serveersuggesties

Recept komt uit het Caraibische gebied en de titelnaam van het recept is in het Papiaments.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sopi di pampoena (pompoensoep) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven