Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatencremesoep recept
Tomatencremesoep recept

Tomatencremesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontvel de tomaten en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de ui en aardappel in kleine stukjes. Laat de basilicum en de knoflook met wat olie wellen.

Fruit de ui in wat boter of olie in 5 minutjes. Doe de tomaten en het basilicumknoflookmengsel erbij en laat het even doorwarmen onder af en toe roeren. Breng e.e.a. op smaak met zout en peper.

Doe de aardappel en 750 mililiter water bij het mengsel. Breng aan de kook en laat het 1 uur doorpruttelen op een laag vuur. De tomatencremesoep weer aan de kook brengen en de room toevoegen.

Doe de soep in de blender en pureer deze. Doe het weer terug in de pan, breng aan de kook en doe er de room doorheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatencremesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven