Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurtsoep recept
Yoghurtsoep recept

Yoghurtsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de bouillon heet worden.
Smelt de boter en roer de bloem erdoor tot deze gaat kleuren.
Voeg dan enkele lepels bouillon toe en blijf roeren tot er een dik samenhangend mengsel ontstaat.
Voeg op een laag vuur al roerend beetje bij beetje de rest van de bouillon erbij tot de soep licht gebonden is.
Laat de soep zo'n 5 minuten zachtjes koken.
Klop de yoghurt los en voeg al roerend geleidelijk de soep aan de yoghurt toe.
Zet de pan op het vuur en blijf roeren tot de soep goed heet is. Maar vooral NIET laten koken.
Voeg eventueel wat zout toe en strooi de muntblaadjes er over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurtsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven