Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalenkroketjes met krabcocktail recept
Garnalenkroketjes met krabcocktail recept

Garnalenkroketjes met krabcocktail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor de kroketjes:
Maak van de boter en bloem een roux.
Schenk de bouillon er op en maak er een gladde "pasta" van.
Voeg de groenten, kruiden en garnalen toe.
Breng op smaak met peper en zout.
Laat afkoelen en vorm er daarna kroketjes van (ca. 8 cm lang).
Paneer ze door ze achtereenvolgens door de bloem, het eiwit en de paneermeel te halen.
Bewaar tot gebruik in de koelkast

Voor de cocktail:
Pluk het krabvlees.
Snijd de bieslook fijn, de tomaat in blokjes en de lente-ui in ringetjes.
Vermeng alle ingrediŽnten met de cocktailsaus.
Breng op smaak met peper en zout.
Schep de krabcocktail in een glas.
Frituur de kroketjes een paar minuten in olie van 180 įC.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Frituur de peterselie in een paar seconden knapperig.
Laat ook uitlekken en bestrooi met peper en zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalenkroketjes met krabcocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Garnalenkroketjes met krabcocktail heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heel belangrijk voor het maken van kroketten is het laten fruiten van de bloem, minstens tien minuten, voordat je de bouillon erbij doet. Anders wordt de ragout niet stijf genoeg om te rollen.
    Sortof gaf dit recept op 16 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven