Kalfspasteitje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Snijd het kalfsvlees in blokjes.
  2. Pel en snipper de .
  3. Boen de schoon en snijd ze in plakjes.
  4. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  5. Verwarm de pasteibakjes in het midden van de oven 10 minuten.
  6. Verhit intussen 20 gram in een koekenpan en bak het vlees in 10 minuten gaar.
  7. Voeg de toe en bak het 5 minuten mee.
  8. Voeg halverwege de mosterd toe en bak het geheel al roerend.
  9. Los het bouillonblokje op in 400 mililiter kokend water.
  10. Smelt 30 gram in een sauspan en bak de op laag vuur glazig.
  11. Voeg de toe en laat het mengsel op laag vuur 2 minuten al roerend bakken.
  12. Voeg al roerend beetje bij beetje de bouillon toe en laat de saus 3 minuten zachtjes koken.
  13. Schep het vles door de saus en voeg de toe.
  14. Laat de ragout nog 3 minuten koken.
  15. Breng het op smaak met .
  16. Verdeel de pasteitjes over 4 bordjes en schep de ragout in de bakjes.
  17. Knip de fijn en garneer de ragoutbakjes ermee.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • kruidenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • boter en kruidenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en franse mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kruidenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
217 kcal
10%868 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
26 g.
10%104 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kalfspasteitje