Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlaamse uiensoep recept
Vlaamse uiensoep recept

Vlaamse uiensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet het water samen met de bouillonblokjes op en breng het aan de kook. Snijd de uien in ringen. Bak de spekjes in een ruime pan aan, voeg de knoflook en de uien toe en laat deze mee zweten. Vervolgens de tomatenpuree toevoegen en ontzuren, dan de bloem toevoegen en laten garen. Vervolgens de bouillon en overige ingrediŽnten toevoegen,en dit alles 3 kwartier laten garen. Doe wat kaas op de croutons en leg deze in de soepkop. Schep de hete soep over de croutons.

Allergenen Informatie

Voor dit vlaamse uiensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven