Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekonfijte rode uien recept
Gekonfijte rode uien recept

Gekonfijte rode uien


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de in stukjes gehakte ui 10 minuten in de olie op een zacht vuurtje met het deksel op de pan. Voeg azijn, wijn en suiker toe. Breng aan de kook en zet de warmtebron op een zo laag mogelijke stand van zodra het kookpunt bereikt is. Laat 45 minuten 1 uur zachtjes sudderen. Net zolang tot de stukjes ui heel zacht zijn en de vloeistof ingedikt is tot een siroop. Strooi er zout en peper over. Warm opdienen wordt aanbevolen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gekonfijte rode uien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven