Aardappelsalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Plank

Bereidingswijze

  1. Schil de en kook deze zoveel als je nodig hebt.
  2. Niet al te gaar, ze moeten nog mooi in blokjes kunnen.
  3. Ondertussen in een ruime schaal de saus maken.
  4. Lekkere zure (1/3 deel) en (2/3deel) vermengen.
  5. Een theelepeltje scherpe erbij, veel zwarte en wat of azijn van de .
  6. Rode of sjalotjes snipperen (zoveel als nodig) en heel fijn snijden en dit allemaal door de saus roeren.
  7. Even proeven of hij goed smaakt.
  8. Hij moet niet te dik zijn, want dan nemen de dat niet op.
  9. afgieten en op een plank in blokjes snijden als ze nog warm zijn (niette klein).
  10. Gebruik een mes en vork dan brand je je handen niet.
  11. Alles luchtig door de saus scheppen, niet te stevig want dan gaan de stuk.
  12. Eventueel lekker veel erover en af laten koelen.
  13. Eet smakelijk!
25
25
25

Variaties op Aardappelsalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aardappelsalade
VariatieAantalGang
Aardappelsalade27Aardappelgerechten
Duitse Aardappelsalade6Bijgerechten
Aardappelsalade voor buffet2Speciale gelegenheden

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Aardappelsalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies
RESET

Geachte Jorieke, Het lijkt me een heel lekkere salade, maar hoeveel is 1/3 deel zure mayo. Graag reactie, groet van Roel
roel1 1 januari 2008
Snij de aardappelen eerst in gelijke blokjes en kook ze dan. Je brandt je handen niet en de blokjes hebben allen gelijke gaarte. Een hele aardappel is als de binnenkant goed is aan de buitenkant te za... Lees reactie
antonfrankrijk 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
35 kcal
1%140 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aardappelsalade