Duitse Aardappelsalade
- Herkomst Duitsland
- Categorie Bijgerechten
- Aardappelsalade recepten
- Bereiden
- Kookboek van scorpio
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Aardappeltjes in de schil koken, ze moeten net niet kruimig zijn.
- Meteen pellen en in dunne plakjes snijden.
- Vervolgens meteen vermengen met wat zout, peper, fijngesnipperde , , warme en .
- Dit moet allemaal gebeuren als de nog warm zijn!
- Garneren met of en de salade koud serveren.
- opmerking:
- Ik heb geen maten bij dit recept omdat ik meestal "uit de losse hand" kook.
- Je kunt het recept eventueel een beetje variëren door de te mengen met yoghurt, of echte room.
- Een klein uitgeperst knoflookteentje door de salade is ook lekker (voor de haters niet te veel er doorheen).
Ook lekker om te maken
-
Recept
Duitse aardappelsalade445m
-
Recept
Aardappelsalade410m
-
Recept
Aardappelsalade425m
-
Recept
Pinda-aardappelsalade41u
Variaties op Duitse Aardappelsalade
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Duitse aardappelsalade | 5 | Bijgerechten |
Kartoffelsalat (Duitse aardappelsalade) | 1 | Aardappelgerechten |
Duitse aardappelsalade van Petra | 1 | Salades |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en mayonaise
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en mayonaise
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 70 kcal | 3% | 280 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |