Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Abon-Abon 2 recept
Abon-Abon 2 recept

Abon-Abon 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook het vlees gaar in 1/4 liter water waarin 1/2 theelepel zout en het assemwater. Maak in de vijzel een boemboe van ui, knoflook, ketoembar, djinten, laos en sambal. Neem het vlees uit de pan en rafel het met twee vorken zo fijn mogelijk uit elkaar. Roer de boemboe door het kookwater, doe het vlees erin en laat het 2 uur op een koele plaats marineren. Neem het vlees uit de pan, laat het goed uitlekken en bak het daarna onder voordurend omscheppen in 5 eetlepels plantaardige olie droog en knapperig bruin. Serveer als bijgerecht bij een rijstschotel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit abon-abon 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven