Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananas Goreng (gefrituurde ananas schijven in krokant jasje) recept
Ananas Goreng (gefrituurde ananas schijven in krokant jasje) recept

Ananas Goreng (gefrituurde ananas schijven in krokant jasje)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de ananas droog met een doek.
Schep de suiker en kaneel door elkaar.
Voeg de bloem in een kom.
Voeg een olie, ei en snufje zout toe.
Kop van het geheel een homogene massa.
Voeg nu wat water toe tot er een mooi glad beslag ontstaat.
Het beslag moet zo dik zijn dat dit traag van de lepel afloopt.
Maak olie in een koekenpan zo warm dat deze begint te dampen.
Haal de plakken ananas door het beslag en laat overtollig beslag aflopen.
Bak de plakken ananas in de warme olie door en door warm en mooi van kleur.
Leg de ananas goreng voor het opdienen even op keukenpapier.
Leg de ananas op een bord en bestrooi het geheel met het suikermengsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ananas goreng (gefrituurde ananas schijven in krokant jasje) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven