Dep de droog met een doek.
Schep de en door elkaar.
Voeg de bloem in een kom.
Voeg een , ei(1 stuk) en snufje zout(1 snufje) toe.
Kop van het geheel een homogene massa.
Voeg nu wat water toe tot er een mooi glad beslag ontstaat.
Het beslag moet zo dik zijn dat dit traag van de lepel afloopt.
Maak olie(5 deciliter)(1 theelepel) in een koekenpan zo warm dat deze begint te dampen.
Haal de plakken ananas(8) door het beslag en laat overtollig beslag aflopen.
Bak de plakken ananas(8) in de warme olie(5 deciliter)(1 theelepel) door en door warm en mooi van kleur.
Leg de ananas(8) goreng voor het opdienen even op keukenpapier.
Leg de ananas(8) op een bord en bestrooi het geheel met het suikermengsel.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
Gluten
bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
ananas en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.