Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijve met tomaat recept
Andijve met tomaat recept

Andijve met tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de andijvie, laat uitlekken en snij in repen.
Pel de ui en snipper hem fijn. Pel de knoflook en hak hem fijn
Snij de tomaten in blokjes.
Verhit boter in een wok en fruit hierin de ui en de knoflook aan.
Voeg de kerrie toe en schep de andijvie erdoor.
Roerbak de andijvie in 5 minuten gaar en doe de tomaten erbij.
Laat het gerecht nog 5minuten stoven en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met cashewnoten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit andijve met tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven