Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Andijvierolletjes uit de oven met bacon recept
Andijvierolletjes uit de oven met bacon recept

Andijvierolletjes uit de oven met bacon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Zet een pan met water op het vuur, was de andijvie. Verwarm de oven voor op 175°C. Dompel de kroppen andijvie onder in het water en laat de kook er over gaan. Bereidingswijze: Als de andijvie donker gekleurd is en ingeslinkt dan uit de pan in een vergiet laten uitlekken. Na het uitlekken op de broodplank leggen en onderkant er af snijden. De krop een aantal keren verticaal doorsnijden en daarna horizontaal in reepjes zo dat ze een plakje bacon passen, even met zout bestrooien. Bacon op de broodplank leggen en in elk plakje een portie andijvie leggen en oprollen, daarna de rolletjes in een ovenschaal leggen en nog even in een voorverwarmde totdat de bacon knapperig is. Dit duurt ongeveer 10 á 15 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit andijvierolletjes uit de oven met bacon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven