Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge in een knapperig jasje recept
Asperge in een knapperig jasje recept

Asperge in een knapperig jasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de asperges en kook deze in heet water met een beetje zout. Laat ze niet al te gaar worden. Laat de asperges afkoelen. Maak in de tussentijd een bierbeslag met het bier, bloem, aardappelmeel, kerrie en knoflookpoeder. Het beslag moet behoorlijk dik zijn (net iets dunner dan oliebollenbeslag). Als de asperges goed afgekoeld zijn, snijd je ze doormidden en rol ze in een stukje spek. Haal de rolletjes dan door het beslag en zorg ervoor dat het beslag goed rondom blijft plakken. Bak de rolletjes knapperig in het frituurvet of olie. bakken in olijfolie geeft helemaal een speciaal tintje aan deze groenten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit asperge in een knapperig jasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven