Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Pedis Pedis (zeer pikant zuur) recept
Atjar Pedis Pedis (zeer pikant zuur) recept

Atjar Pedis Pedis (zeer pikant zuur)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de madame Jeanettes met een vork of met keukenhandschoenen aan. Snijd ze wel goed klein en vermeng ze met de knoflook en de uien. Doe dit alles in een glazen pot. Breng de azijn en de suiker aan de kook en giet het hete vocht over de groenten en laat alles afkoelen. De Atjar bewaart u in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar pedis pedis (zeer pikant zuur) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven