Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar taugé (tauge op zuur) recept
Atjar taugé (tauge op zuur) recept

Atjar taugé (tauge op zuur)


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een pan roer je water, azijn, suiker, peper, zout, koenjit en ketoembar door elkaar en verwarm je 5 minuten op vol vermogen.
Goed doorroeren tot de suiker is opgelost.
Dan de taugé en peen erdoor scheppen en 8 minuten goed door laten koken.
De atjar in de potten doen en af laten koelen.

Serveersuggesties

Deze Atjar is, mits goed afgesloten, maanden houdbaar op een donkere koele plaats. Na opening is het beperkt houdbaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar taugé (tauge op zuur) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven