Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan boemboe bali (hete kabeljauw) recept
Ikan boemboe bali (hete kabeljauw) recept

Ikan boemboe bali (hete kabeljauw)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotten schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Schil de gemberwortel en rasp deze fijn.
Maak de turmeriek schoon en hak deze fijn.
Snijd de pepers in dunne ringetjes.
Wrijf alle ingrediŽnten fijn, behalve de olie, de asem, salemblaadjes en de sereh.
Kneus de afgeknipte serehstengels.
Verhit de olie in een wok.
Voeg vervolgens alle ingrediŽnten en bak dit op middelhoog vuur.
Blijven roeren totdat de boemboe goud kleurt.
Af laten koelen voordat het gebruik wordt.
Verhit olie in de wok een bak de vis gaar.
Leg de vis op een bord en leg het kruidenmengsel er naast.
Het geheel met elkaar opeten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan boemboe bali (hete kabeljauw) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven