Dasar Untuk Ikan (Basis kruidenpasta voor visgerechten)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Wok
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de schoon en pers deze fijn.
Maak de (gemalen gemberwortel)en schoon en snij deze in dunne plakjes.
Maak de schoon en snij deze in hele dunne ringetjes.
Verhit wat water in een pannetje, dompel de hierin en laat hem schrikken in koud water.
Verwijder het velletje van de en haal de zaadjes er uit.
Snij de in kleine stukjes.
Maak de sjalotjes, , , , , , en de fijn in de vijzel tot je een pasta hebt.
Kneus de serehstengels met de achterkant van een mes.
Verhit de in een wok en bak de pasta samen met de daun , serehstengels en .
Blijf dit roeren tot het geheel geel kleurt.
Laat het afkoelen voor gebruik.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ikan boemboe bali (hete kabeljauw)445m
-
Recept
Ikan boemboe bali (hete makreel)450m
-
Recept
Ikan boemboe bali (hete red snapper)450m
-
Recept
Sajoer ikan pedah (gezouten vis)445m
-
Recept
Mangoet ikan (vis in gele kokosmelksaus)445m
-
Recept
Ikan asem manis (schol in stevige ketjapsaus)450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 215 kcal | 10% | 860 kcal |
Vetten | 13 g. | 19% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |