Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Botok Cumi Asin (gestoomde inktvis met tahoe) recept
Botok Cumi Asin (gestoomde inktvis met tahoe) recept

Botok Cumi Asin (gestoomde inktvis met tahoe)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tahoe in blokjes en klop de eieren los.
Snijd de melinjo blaadjes fijn en de peteh in stukjes.
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Meng de boemboe met de peteh, de eieren, de sereh, de kokos, alle blaadjes, de inktvis en de tahoeblokjes.
Verpak dit mengsel in een bananenblad en zet de uiteinden vast met de prikkers (biteng).
Stoom het pakketje in een stoompan gaar in 30 minuten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit botok cumi asin (gestoomde inktvis met tahoe) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven