Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Broccoli met kaas-dillesaus recept
Broccoli met kaas-dillesaus recept

Broccoli met kaas-dillesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de broccolistronken in vrij grote roosjes. Kook de broccoli in een pan met ruim water en wat zout in ca. 6 minuten beetgaar. Verwarm intussen op laag vuur de crème fraiche met de blauwe kaas. Blijf roeren tot de kaas is gesmolten. Meng er de kappertjes door. Laat de broccoli uitlekken in een vergiet en schep het in een schaal. Meng de dille door de warme kaassaus en schenk de saus over de broccoli. Garneer eventueel met takjes dille.

Serveersuggesties

Lekker bij gebraden rosbief, gebakken biefstuk of tartaartjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli met kaas-dillesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven